• PANDEN ZOEKEN

 • Turkuaz Nieuwsbrief

 • Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van aanbiedingen en acties! Je kunt je op elk moment weer afmelden.

'Merhaba ve hosgeldiniz' op de webstek van Verhuur Turkuaz, specialist in verhuur van luxe accommodaties en luxe vakantiewoningen in Turkije.

Droom je van een vakantie in Turkije, in alle rust en privacy, ver weg van de all-inclusive hotels waar het massatoerisme heerst? Hier ben je aan het juiste adres.


Fethiye en Side op kaart

Huur je luxe vakantiewoning in Turkije

 • Je vindt bij Verhuur Turkuaz een ruim aanbod luxe vakantieappartementen en vakantiewoningen te huur in Side, de parel van de Turkse Riviera en in Fethiye, het Zwitserland aan zee. Alle door Verhuur Turkuaz aangeboden woningen hebben we zorgvuldig geselecteerd, bezocht én goedgekeurd.  Ook in Kusadasi kunnen wij u helpen.
 • Verhuur Turkuaz is door zijn jarenlange ervaring in de verkoop van vakantiewoningen en vakantieappartementen een belangrijke speler in de gebieden van Side en Fethiye, de mooiste en meest geliefde vakantieoorden van Belgen en Nederlanders in Turkije. Vertrouw ons, wij hebben er onze relaties.

Van vakantiewoningen in alle rust tot vakantieappartementen met hotelservice

 • Ben je op zoek naar rust, kalmte, zon en zee? Of een actieve, sportieve of culturele vakantie? Onze vakantiewoningen zijn voortreffelijke gelegen én uitgerust met alles waarvan je maar kunt dromen.
 • Wil je hotelservice? Laat je je graag van top tot teen verwennen? Met een wellness en alles erop en eraan? Ook dan vind je je gading in onze vakantiewoningen met vakantieappartementen in verschillende groottes in een hotelcomplex. Je hebt dan alle hotelvoordelen plus de privacy van een eigen appartement.

Vakantiewoning huren in Turkije? Mail of bel ons!

Je krijgt bij Verhuur Turkuaz een topservice, van meet af aan:

 • exclusieve kortingen en tips dankzij onze gratis Turkuaz VIP-kaart in de restaurants en andere zaken in je vakantiegebied,
 • exclusieve excursies,
 • info over betrouwbare autoverhuurbedrijven,
 • regeling van je luchthaventransfers = gratis Turkuaz Welkomstpakket met de nodige voedingsmiddelen om de eerste dag te overbruggen,
 • Meet and Greet onderonsje met onze Turkuaz-medewerkster ter plaatse. Zij vertelt de do’s en don’ts. Je krijgt meteen antwoord op al je vragen.

Tip: huren van een vakantiewoning in Turkije voor langere periode

Wil je een vakantiewoning voor een langere periode, zelfs voor een jaar of meer? Ook dan zit je bij Verhuur Turkuaz goed. Wij onderhandelen met de huiseigenaren en verzekeren je een betrouwbare huurovereenkomst waarin beide partijen zich kunnen terugvinden. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van appartementen en vakantiewoningen en vakantieappartementen kennen we het juridische aspect van vastgoed in Turkije van naadje tot draadje.

Je eigen vakantiewoning in Turkije verhuren? Doen we ook!

Ben je eigenaar van een pand in ‘onze’ regio in Turkije en wil je het verhuren? Wij kijken graag na of het in aanmerking komt. Neem snel contact ons op via onze contactpagina.


Nederlands - English
Powered by Zeron Technologies